Publisert av: tornerose | juni 21, 2008

Trøsteklemmer til alle fotballgutter som har bomma på straffekonk

Jeg synes fotball er hjerterått og ubarmhjertig når det kommer til straffekonk. Tenk å være den som avgjør hele kampen? Tenk for et press. Stakkars stakkars kroatiere! Disse guttene er litt over 20 og er dømt til å tenke på dette bomskuddet resten av livet. Her rant tårene som bare det, spesielt da en av dem lå og hulket på bakken. Tornerose vil trøste! Kan ikke bare sitter her å se på en annen går i oppløsning?! Jeg har tabbet meg litt ut her i livet men kjenner jeg er glad jeg aldri kommer til å gjøre en slik tabbe. Snodig med denne medfølelsen, jeg som ikke bryr meg stort om fotball engang?! Hehe, og totalt likegyldig hvilket lag som vinner.

Sender herved en trøsteklem til alle fotballgutter som har bomma på straffe, it sucks.

Reklamer

Responses

 1. «Fotball er ikke et spørsmål om liv eller død – det er mye viktigere enn som så»… 😀

  Du, det finnes nå mer hjetreråere og ubamhjertelige ting enn fotball, da. De gjør det jo tross alt frivillig – og får en del millioner i året for å gjøre det gøyeste de vet! Kunne gjerne ha bomma på ei straffe eller to for det, jeg..

  Ulme liker fotball og heier i ny och ne! 😀

 2. hei Torne 🙂
  lindis så på kampen i går, og syns de første 118 minuttene var noe av det kjedeligste som har skjedd den siste uken. Men så var det utrolig gøy i to minutter. Og så vant det pokkers Tyrkia? Hvem gidder heie på dem liksom? Alle vet jo at Kroatene er mye kjekkere, og er det EN ting som teller i fotball er det å være kjekk. Ferdig avgjort, ingen grunn til å diskutere mer! Straffekonk er nådeløst, men sånn det endte i går var det ganske greit. Tre stykker bommet, det var liksom ikke bare en som fikk skylden. Mye verre om det står 4-4, og så bommer en…og neste treffer. DA kan man gråte da. Sukk.
  ps: lindis spilte fotball i «gamle dager»(selvfølgelig gjorde jeg det…hva er det jeg ikke har drevet med liksom), og selvfølgelig var jeg keeper – det er jo keeper`n som har oversikten. Tross alt. Og en gang vant laget mitt en cup i «kremtland» på straffekonk. Det var nådeløst…for det andre laget. Mitt lag var fornøyd. Ingen gråt. Det var ingen som gråt på det andre laget heller. Konklusjon: jenter har sterkere psyke enn kroatiske proffspillere? Nei, aner ikke, jeg bare tyter og tyter her, men skal snart klare å stoppe. Tror jeg.
  PS: veldig forsinket gratulerer med vel overstått, jeg glemte å sjekke når *hvem det nå var* hadde bursdag, og så fikk jeg besøk, og sånn gikk dagene. Men jeg har ikke glemt torne da!!
  🙂

 3. Åj, det ble da en veldig lang kommentar? hups 😆

 4. knis…og da kom jeg på det der med at *tre på rad betyr lykke*…og må ta med en til.
  Sånn, nå blir det bare lykke og velstand her. Hahaha…hva er det som går av meg her? Det må være hjemmealenefølelsen som tar helt overhånd 😛

 5. Men i kampen i går så jeg noe jeg likte: Da Rustu redda den siste straffen løp han ikke egne spillere i møte, men gikk rett til motstandern for å trøste eller something. Og mens resten av tyrkerne lekte aper foran eget publikum tok Rustu runden til hver eneste av de kroatiske spillerne, ga en klem og sa vel noen trøstens ord. Sånn skal det være! Jeg har fått meg en ny fotballhelt.

 6. ps: enig med Geir! Det var faktisk stor sportsånd!

 7. Halleluja Ulme..kloke ord fra en legende 😀

  Sikker på at du ikke vil trøste av helt andre grunner da prinsessa 😉

 8. Hehe, jeg tror nok de kommer over det, men ja… det má vaere tóft med straffekonk! Selv liker jeg det veldig godt, det er jo mye mer spennende á se pá.

  Pokker ta at Nederland tapte i gár… Men i dag vinner Italia! Forza Italia, forza gli azuri!

  (Vi skal heie pá Italia og blir sikkert mobbet ut av resten av baren, men pytt…)

  🙂

 9. Tornerose, jeg blir med på å gi trøsteklemmer, får ondt i meg når de blir så triste. Men tenk at det kun er foball, de tar det seriøst asså! 😀

  Hey Lothiane, ser vi er helt på samme side! Kjedelig at Nederland røyk i går, men så bra Russland var. Og da er det jo greit!

  Forza Italia!!!!!! 😀

 10. Ullme: tihi, verdens beste sitat:D Ok, du har jo litt rett da, er jo selvvalgt og greier.. men grine gjør dem lell. jeg jeg klarer ikke se folk grine vettu uten å grine selv 😛 håpløs…Hvordan bli kvitt den lasten??? Det morsomme er at samboern til pappa gjør likedan, så vi sitter og sipper på tur;)

  Lindis: endelig ei som har skjønt det.. man heier jo på de kjekkeste. Derfor jeg holdt en knapp på Italia også.. 😉 Sant det.. at tre bommer er bedre enn den stakkars ene.. uff og huff.. men så du han ene hulka elleR????:(

  Du er den tøffeste fotballjenta jeg vet, det er jeg sikker på.. 😉

  Konklusjon: jenter har sterkere psyke enn kroatiske proffspillere? Japp, sånn skal det lyde.. vI er ugrunn det sterkeste kjønn vi:D

  Takk for gratulasjon- bursdagene er feiret med full fres, nå er a sliten ho «mor»..

  Hihi, tre innlegg er masse lykke. Lykke med trekkspillgutter og sånn..

 11. Geir: Rustu er en mann etter mitt hjerte.. utrlig «vakkert» gjort faktisk, sånn skulle alle vært! Kan vi dele helt??? Straffekonk i dag også.. jeg sliter altså.. Lager masse lyder og sånn…

  Lene: klart det.. du har også skjønt det!!! Men liker de best når de ikke er så svette 😉

 12. Lothie: Ja er sabla gøy. Litt skrekkblanda fryd synes jeg.. men italia vant ikke:( Men ble dere mobbet ut av puben? Er du hjemme igjen?

  Angel.. vi får trøste dem sammmen vi da;) Jeg også heier på Italia, enda jegikke har peil. Men det gikk rett vest jo:(

 13. Vi deler helt, Tornerose.
  I tillegg til sitt store sinn ser han jo ut som verdens snilleste menneske med den hestehalen sin. Tror noen og enhver der ute hadde satt pris på en trøsteklem fra Rustu (ikke jeg da, men alle andre;-) )

 14. Vi er ikke hjemme… skal være her enda noen dager. Sukk. 🙂 Og vi ble ikke mobbet noe særlig heller, selv om de andre heia på Spania. Jaja.. Spania spilte best uansett… Men nå er det ingen flere lag igjen jeg gidder heie på så samme kan det være. 😉

 15. Så flott at du villig deler 😉

  Lothie: Å ja leser nå at dere er der to uker.. Høres deilig ut, men skjønner du lengter etter mannebenet… 😉 Ser ut som han passer fint på leil og fuglen din..


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: