Publisert av: tornerose | april 5, 2009

Tornerose prøver ting hun aldri har gjort før…

…nemlig dating i full offentlighet

Jeg har fått et aldri så lite snev av ‘sceneskrekk’ etter fredags lille stunt. Det viste seg at jeg skulle komme på fremsiden  av en av de mest leste bloggene her i landet, bli observert og vurdert av et uavklart antall blogglesere. Lille meg fra en uviktig fisleblogg som leverer innlegg i svært ujevn frekvens. Tøff i trynet som jeg liker å tro jeg er, gav jeg klarsignal og godkjenning for publiseringen av bilder og story, men jammen skulle det ikke dukke opp en liten ‘spaderfølelse’ når jeg innså hvor mange som egentlig leser der borte i sentrum av blogglandia. Studerer jeg egne besøkstall, går kurven går rett i sky etter en heller laber periode (grunnet min egen bloggelatskap). Og de som kjenner meg vet hvilke mekanismer som slår inn hos meg da. Jeg får skrivesperre, noe så til de grader. Lave lesertall er tingen skjønner jeg visst. Alt jeg forsøker å skrive blir veiet og funnet for lett. Forkastet i stor stil. Derfor måtte jeg kaste meg i vei å skrive et eller annet for å forhindre min egen bloggdød. Er det ikke slik at den beste ‘terapi’ er å utsette seg for det man tror man ikke klarer?

Vel, så har jeg prøvd dette også. En date i full offentlighet, men jeg tror jeg må konkludere med at jeg enten passer best bak linsa eller i kamerafrisone, selv om det var en ganske komisk greie da det stod på. Så lenge de verdifulle bildene (?) av meg ikke blir solgt til se & hør så er det sikkert ikke grunn til bekymring. Jeg har ‘grunnet’ på filmen vi så (Slumdog Millionaire) flere ganger i løpet av dagen. Snodig, men karakteren steg etter jeg sov på den. 4 igår, 5 idag. Filmen er genialt bygd opp, og jeg fryder meg over hvordan noen får dette så elegant til. Alle gode filmer med respekt for seg selv har også en kjærlighetshistorie ispedd i seg. Og ja, jeg elsker det. Denne er en ikke-klissete utgave vil jeg si. Den varte akkurat lenge nok til at man fikk go-feelingen, og stoppet i tide før den ble overfylt med klisjeer og platte utsagn. Jeg tror på happy endinger selv om jeg har opplevd det motsatte flest ganger. Jeg trenger visst slike filmer for å fortsette å tro på kjærligheten og holde håpet oppe. Og lurer du på hva som skjedde på daten, så kan du smugtitte hos gutten som i likhet med hovedpersonen i filmen har svar på det meste. Morsomt og til tider poetisk skrevet. Som bakteppe for tekst og bilder kan du sette på litt musikk fra filmen.

Reklame

Svar

 1. Hva søren er du driver med?
  Høres spennende ut 😉
  Neste gang blir jeg gjerne med deg som moralsk støtte vet du 😀
  Og bare så du vet det.. det er ingen fisleblog du skriver på. Det burde jo jeg vite alt om 🙂

 2. Linken på siden din, til «gutten som i likhet med hovedpersonen…» osv er feil… Kommer til feilside…

 3. Da skal linken være fiksa ja, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det Hallo 🙂

  Lene: Hehe, nei hva driver jeg med.. går på kino mens jeg blir filma 😀 Moralske støtter på dater er jammen tingen! Eller egentlig trenger jeg mer moralsk støtte når jeg blir tatt bilde av, en hånd å holde i, jeg blir jo så sabla flau vettu. Jeg er og blir fotografen, ikke linselus.

  Takk… bloggselvstillitten min økte litt nå gitt… 😀

 4. Jeg kan godt holde deg i hånden når du blir tatt bilde av også jeg. Har en fortid som linselus, så jeg kan sikkert grave frem igjen gamle talenter 😉

 5. Og p.s.
  Syns du gjorde en bra fremtoning på fremsiden av en av de mest leste bloggene her i landet 😉

 6. Lenemor: Du kom for sent forresten med hånda, for jaggu ble det nye bilder idag. Jeg vet om ei viss frøken som muligens pryder en av norges mest leste blogger imorra også. Jammen godt dette er siste dagen hans med dokumentasjon, ellers kunne det blitt ensformig lesing der borte 😉

  Takk 🙂 – synes karakteristikken av meg med misjonssambandet og bilskift var heller festlig..

 7. åh, jeg forstår ikke helt hvorfor du i det hele tatt legger bånd på deg, eller sensurerer deg selv, bloggen din bidrar til dybde, refleksjon og ektehet i bloggelandet! 🙂 Slike blogger som dette, kan ikke bli borte!
  …Men seff forstår jeg kampen med en selv…hva det er for noe, hva det handler om- men jeg vil si: vär så snill og bare legg ned hele kampen. Det er ikke noe å bruke tid på, slipp alt, og bare vär deg selv- din blogg er interessant bare fordi du er du, og du kan derfor ikke forandre på deg selv. Ikke forandre på noenting, bare vär deg- og se og oppdag hvem du er, istedenfor å gjemme deg bort i deg selv, så du ikke ser deg selv slik vi andre ser deg 🙂
  La det heller gå sport i: hvor rar er jeg i dag, tro? La meg se….. 😉
  LOL! Gjör dette selv, for å få fram meg selv mer, he he.

  uh, nei, jeg vil ikke engang tenke på å skulle se bloggen din ligne mer og mer på «dusinet». Prosessene dine er dyrebare, å lese verdiene dine er en glede, å få höre om deg og ditt liv er berikende. Virkelig verdt å lese.

  Og en annen ting, du er töff som tör ta en date i full offentlighet, he he! Wow! Morsom greie 🙂

  GOD PÅSKE! 🙂

 8. Jeg synes det passet bra med en Tornerose i eventyret (c;

 9. Dritkult, Torne! Du er tøff, ass.. 🙂

  Lykke til da! 🙂

 10. chanel chanel- du er jammen et varmt, trøstende og godt menneske! Jeg tar virkelig til meg det du sier, og skal prøve å ikke nedgradere meg i blogglandia. Jeg tror på ektehet, og det vises nok i bloggen. Det er liksom meg, og derfor blir jeg glad når noen verdsetter de små og store prosessene jeg er gjennom og at jeg ikke er en av dusinet. Savner deg i bloggverden forresten, men glad du titter rundt!! (Jeg skal forøvrig prøve å drite i alle de kjente som leser her, som gjør at jeg får sperre og føler meg bundet i fh til hva jeg skriver 😉 )

  Denne skal jeg jammen bruke: La det heller gå sport i: hvor rar er jeg i dag, tro? La meg se. For i den virkelige verden er jeg ikke så redd for å drite meg ut, være annerledes eller være meg selv. Burde ikke være så krise her heller liksom..

  Hehe, ja jammen ble daten i offentlighet, var ikke helt planlagt gitt!!

  Virrvarr: Hehe, ja ethvert eventyr må ha med en prinsesse 😀

  Ulme: Takk ulmis, det var frivillig tvang eller no 😉 Men tror jeg kan konkludere med at jeg liker dater uten blitzregn best 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: