Billedgalleri

Noen bilder fra høsten som var

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Reklame

Svar

 1. Utrolig flotte bilder!
  Synes det siste høstbildet her er helt nydelig:-)

 2. Veldig flotte bilder! Trappa og døra er mine favoritter!
  Hvilket kamera har du?

  Gleder meg til fler bilder 🙂

 3. Tusen takk for fine tilbakemeldinger Tordenlill og Randi!
  Jeg har Nikon D80, har du også speilrefleks Randi og liker å ta bilder?

  🙂

 4. hei –
  Bilder er noe av det kjekkeste jeg vet. Det kommer på bloggen etterhvert, nå ligger det noen fra reiser og fra Houston på de respektive sidene.

  Jeg har en Nikon D200 med en sånn allround linse Nikkor 18-200 mm. Den er jeg veldig fornøyd med, for den dekker et stort spekter!
  Nå har vi fotografert så mye min kjære og jeg – at vi planlegger å kjøpe ett til for å ha hvert vårt. Og en tele og en vivinkel….

 5. Da ville jeg gått for D300 om dere skal ha et til.. driver og sikler på det selv..En kamerat av meg er kjempe fornøyd med D300. Jeg har også kitobjektiv; 15-135 mm, men har etterhvert lyst å få telelinse og event ett bedre allround objektiv, men til bruken min nå så fungerer det greit. Siden jeg er syk så kommer jeg meg ikke så mye ut. Jeg har ellers et veldig bra macroobjektiv fra Tamron, og gleder meg til vårblomstene kommer, da skal det macro-eres for fullt!

  så kjekt at dere begge ahr samme lidenskap! Skal titte litt på bildene dine også:) Ååå bilder er så gøy!!

 6. Det er akkurat den som ligger i bestilling ja 😉 D300.

  Har innsett at å ønske meg D3 blir LITT FOR DRØYT.
  Det får vente til jeg blir proff 😆

  Men det er en flott ting å gjøre sammen. Vi kommer oss rundt og ut på tur, vi ser ofte det samme men fra ulik vinkel, vi kan sammenligne og gi hverandre billed kritikk etterpå. Og konkurere litt sånn i all venskaplighet selvsagt 😉

  Ha en fin kveld da – litt igjen av dagen for meg her nede i Texas!

 7. Også glemte jeg å si at når det gjelder fotokjøp er det greit å bo her (ja i litt andre sammenhenger også da heldigvis!) men altså; fotoapparat og linser etc er mye billigere i usa enn i Norge!

 8. Heldiggrisen, så mye mer fine priser der borte! Bor du der forrsten eller er du på ferie? Hvor mye billigere er D 300 der borte tro? Jeg henger ikke helt med på når det er dag eller natt der borte, så du får svare når du orker og er våken:)

 9. Hei igjen. Jeg bor her. Har snart bodd her i tre år og regner med å bo her to år til ( har i alle fall fått visum for to nye år og kan få for ytterligere to år til). Men det vet jeg ikke om blir aktuelt.

  Jeg er 7 timer bak dere. Det er en klokke på bloggen min som viser min tid, jeg blir litt sånn «utenfor» med å kommentere og svare men sånn er det jo når jeg sover mens dere starter dagen… Og dere kryper under dyna når jeg har tidlig ettermiddag!

  Prisene varierer noe men røflig 1600$ (med dagens kurs blir det ganske gunstig!)

  Ellers er http://pricescan.com en grei link. Skriv inn det du lurer på prisen på og søk så får du opp ulike forhandlere og priser.
  Greit for de som skal hit på feire og vil handle med seg diverse ting hjem.

  Ha en fin dag! NÅ er jeg våken men det er enda tidlig morgen her 😉

 10. Høres spennende ut å være i en litt annen «verden». Men sikkert fintå holde kontakt med norge også, internett er perfekt sånn…

  Takk for linken!!

 11. Gud, så vakre bilder! eksepsjonelt bra!! takk for at du viser dem! :))

 12. åååå tusen takk chanel, så utrolig kosleig å høre! Kommer snart flere;)

 13. Så nydelige bilder! Håper å få til noe sånt en gang.. Drømmer.. 😉

 14. Flinke damen og fine bildene!

  Jeg har bestilt kamera i dag. Gleder meg vilt og hemningsløst til å få et speilreflekskamera. Det jeg bruker i dag er gammelt og har bare 3,4 mp. Det er jo ingenting i dag. Nå har jeg ikke særlig økonomi, men har bestilt Canon EOS400D. Fått økonomisk hjelp (lån) av faren min. 🙂 Snille mannen. Åååh jeg gleder meg!

 15. Har du det lothiane!!! Skjønner godt du gleder deg:) Fy søren å forskjell du vil føle det er, er jo stor forskjell bare pixlene. Tror du kommer til å bli kjempe fornøyd med Canon 400D, var det canon du hadde fra før? Kanskje har du objektiver du kan bruke på det nye? Jeg hadde faktisk Canon før, men ble omvendt til Nikon;)
  snille snille pappan din! Og takk for kommentarer!

 16. Jeg liker bildene dine! De er veldig kraftfulle og detaljerte. Synes du har vært veldig flink til å få med deg stemningen i bildene, fått med deg selve «øyeblikket».

  🙂

 17. Jeg hadde et Nikon-kamera før, skulle gjerne hatt det igjen, men da ville det kosta et par-tre tusen mer og det er’kke sjangs. Men jeg er veldig fornøyd så langt. Svært mye bedre kvalitet og ufattelig kjapt! 😀

  Var ute og testa det i finværet i går, tok 100 bilder. 🙂 Får snart brukt det mer, skal til Stavanger i påsken og da regner jeg med det blir en del å ta bilder av. 🙂

 18. Tusen takk Elisabeth!! Så koselig med så fine tilbakemeldinger. Snart kommer fler bilder, må bare bli litt mer farger ute først;)

  Lothiane; ja 100 bilder går kjapt i grunn, de erjo så gøy! gleder meg til å se bildene dine, for du viser vel noen frem? 😉

 19. Jeg fortsetter å legge ut bilder på hovedsiden, siden det ikke går å poste nye poster her inne, med mindre jeg kanskje ikke har fått det med meg? Iallafall, flere bilder kommer;)

 20. Oj…,hadde ikke sett at du hadde en fotoblogg.

  Så utrolig flotte bilder!!! 😀 Både med og uten farger. De to høstbildene lyser opp med fantastiske farger, mens de to svart-hvitt-bildene bidrar til en flott kontrast med å være litt dystre, men likevel så utrolig vakre. Kjempemotiver du har funnet! 🙂

  Veldig, veldig bra!

 21. Åååå *Rørt* jeg nå. Takk skal du ha. Jeg er på evig motivjakt og det hender rett som det er at jeg er på rett sted til rett tid. Takk for ros, de varmer en sliten kropp:)

 22. Knakende gode bilder! Nr 1 og 2 er mine favoritter. Håper det kommer mer!

 23. Oi, så utrlig koselig å høre Buster!! Dine bilder er også helt topp, har lagt deg til på linke-lista mi 😉
  MEn vet du hvordan man får til å poste nye innlegg på denne siden? virker som man bare får postet nye innlegg på hovedsiden «home».. I såfall tenkerjeg at bildene blir lagt i hovedbloggen heretter 😉

  Igjen takk- du fikk fram et smil her nå 🙂

 24. Oi oi, sorry du heter slettes ikke buster, men Sander!!! Rettelse, rettelse 🙂

 25. Det er en ære å bli forvekslet med Buster, i hvert fall for min del 🙂
  Nye bilder på hovedbloggen er kanskje det beste.

 26. Hei, og takk for kommentar på bildet mitt! 🙂

  Veldig fine bilder du også har, likte spesielt høstbildet ditt, utrolig bevegelse i det bildet! Nesten så øynene blir forvirra på en positiv måte!

  /mvh Tom Erik

 27. Puh, flott da.. Jeg forveksler der enda.. Dere får ha tålmodighet med meg;) (Buster og Sander altså)

  Tehestad: Forvirra på en bra måte var en artig kommentar.. Enig, mye bevegelse i det bildet. Der ute er trærna så merkelige også, de står ikke rett opp og ned, men strekker seg uttover havet, så man føler nesten øynene spiller en ett puss 😉

 28. Dette kan du. Praktfulle bilder. Det ene ser neste solarisert ut. Tar jeg feil?

 29. Tusen hjertelig frr!!!! Så gøy å høre!
  Nå ble jeg litt usikker på hva som menes med solarisert? Vil du forklare nærmere?

 30. Utrolig flotte bilder Tornerose 😀

 31. Hei og velkommen til bloggen min:D så utrolig koselig at du synes det da!! Takk:D

 32. Mang finer bilder her Tornerose! 🙂 Likte særlig det med den røde døren og alléen! 🙂

 33. Mange flotte bilder her Tornerose! Jeg likte godt alléen og bildet av den røde døren!

  Det er en fordel med godt verktøy (kamera, objektiv og programvare), men det viktigste verktøyet er øyet og evnen til å se muligheter i motiver. Det har du Tornerose!

  PS!»Busters Notater» er også kjempeflink til å se mulighetene i motiver 🙂

 34. oi, tusen takk for en kjempe flott tilbakemelding simen: D Den varmet godt.. takk!

 35. WOW! Disse bildene gledet meg.

 36. Fire kaffe: Ååå, så koselig, tusen takk!! 🙂

 37. Du, de dyrene med så lang hals på toppen av siden din, er det du som har tatt det bildet når du var i Africa? Kult bilde.. 😀

 38. Lenge siden jeg har besøkt deg, Tornerose. Gratulerer med ny design. Smakfullt vakkert.
  Disse høstbildene dine var aldeles nydelige. KLarer ikke helt å plukke ut noen favoritt, for alle hadde sin særegenhet. Bilder å bli inspirert og motivert av.

 39. Jeg vet ikke hva det er, men hver gang jeg skal inn og kommentere en blogg, så stikker den der halv(hel)skalla Southpark-fyren opp. 😛

  Jeg er enig med alle sammen: Det var mye lekkert her. Jeg ble sittende og glo på det siste bildet. Jeg får det nemlig ikke til å stemme med hodet mitt. Nå er ikke det noen uvanlig ting, men enten blir trærne veldig skjeive, eller så blir stien det. På den ene siden: Fins det virkelig trær som vokser så skjeivt her i verden? På den andre siden: Hvis det ikke fins, hvordan i all verden skal folk klare å gå på den stien hvis trærne hadde blitt rettet opp – hvis du skjønner hva jeg mener.
  Jeg ble helt fakscdsdsginert.

 40. wow! jeg bare elsker de to svart/hvitt bildene!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: