Publisert av: tornerose | april 30, 2008

20 på rappen om kvinnfolk…

1) Nei, vi synes ikke en naken mann med bare sokker på er fint.

2) Vi snorker selvsagt ikke, sånt er bare for mannfolk. Vi vil nok aldri, aldri innrømme noen annet, selv med lydopptak-bevis 😉

3) Ei heller at vi gjør store ting på toalettet. Er vi på besøk er det dømt til å bli problemer. Vi vil jo selvsagt ikke at noen ser oss, eller kommer etter oss og kan komme til lukte noe. For ikke å snakke om lyder som kan forekomme. Vi har nok alle hver vår måte å håndtere dette på; for eksempel toalettpapir i do, springen på, krasle febrilsk med en avis, sette på musikk osv. Og sist men ikke minst spør vi gjerne om noen skal på do før oss, snille som vi er.. Men mest vanlig er nok å holde seg time etter time.

4) Vi vil frustrere først, SÅ finne løsninger.

5) Lyst til å fiske etter hva “mannen tenker”. Men mannen svarer alltid “Jeg tenker ikke på noe jeg”. Tenker menn noensinne i grunn? hehe

6) Går igjennom og tolker det andre sier eller skriver, kan jo være man har misforstått sant? Det vi glemmer er at menn er ganske “enkle” og kaller en spade for en spade, så vi kunne brukt energien på andre ting i grunn.

7) Vi vil bli elsket som vi er! Satt på “pidestall” eller forgudet, hvem vil ikke det?

8 ) Vi stiller spørsmål vi egentlig ikke vil ha svar på. Man spør ikke om klesplagg er fine, om man ikke vil høre et “nei”. Dessuten er det ikke alle menn som har lært seg koden at man ALLTID sier ja på slike spørsmål 😉

9) Vi sammenligner oss med alt og alle. Klær, hår, væremåte. Vi kopierer og forguder lekre “medvenninner” men med et snev misunnelighet.

10) Har litt for mange klisjeer i huet på hvordan livet eller kjærligheten skal være. Sett for mange romantiske komedier. Man får realitetssjokk innimellom.

11) Vi er litt mer gretne på smuler og uvaska kjøkkenbenk enn det motsatte kjønn.  

12) Vi forguder menn som gir oss blomster eller små koselige oppmerksomheter, men sliter med å finne slike karer in «real life»

13) Vi går ikke rundt med matchene eller sexy undertøy hele tiden.

14) Vi mener at hvis mannen ønsker seg mer sex, så hjelp til med husarbeidet og oppvaska, no doubt!

15) Vi liker ikke å bli sett på som et substitutt for mamman

16) Misliker sterkt at noen har like klær som oss, vi vil være «unike».

17) Koser oss og slapper av når andre har det mer rotete enn oss.

18 ) Shopping og nye klær utløser alltid gladhormoner og kan døyve sorger.

19) Vi går ikke i parken med babyen uten bleier, drikke, teppe, solkrem osv i motsetning til mannen som ofte synes planlegging er no tull og får seg en overraskelse hver gang og kommer fort tuslende hjem med en hylende unge.

20) Vi elsker sko og sjokolade (Takk Lenemor 😉 )


Svar

  1. Du glemte sjokolade på punkt nummer 18 🙂

  2. Haha, ler så tårene spruter!! Genialt!!! 😀

  3. Ja, ikke sant… 😉

  4. Joda, dette er nok sikkert riktig 😆

  5. […] mai 2, 2008 av tornerose78 Jeg kom over et blogginnlegg av Konrad i “konradstankesmie” imorges hvor det står følgende kommentert om blogginnlegget mitt “20 på rappen om kvinnfolk“: […]

  6. Det finnes ikke noe heitere enn nakne menn med sokker.


Legg igjen en kommentar

Kategorier